Τέσσερις μνηστήρες για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο βόλεϊ

Τέσσερις μνηστήρες για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο βόλεϊ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γιορτή του βόλεϊ θα είναι το κύπελλο της Λίγκας «Νίκος Σαμαράς», το οποίο αρχίζει σήμερα στη Γλυφάδα και θα ολοκληρωθεί αύριο με τον τελικό. Ολυμπιακός, Εθνικός Αλ., Παμβοχαϊκός και Αρης θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Στην πρώτη αναμέτρηση αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Παμβοχαϊκός με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18.30). «Ο Παμβοχαϊκός ήρθε για να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα» δήλωσε ο Μάκης Κανέλλος, ενώ ο προπονητής του Εθνικού, Θανάσης Μουστακίδης πρόσθεσε: «Είναι η τρίτη χρονιά που ο Εθνικός λαμβάνει μέρος στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο και τώρα ξεκινήσαμε την ανάκαμψη».

Στις 21.00, ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του τον Αρη. «Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση. Πέρα από το αγωνιστικό έχει και άλλες εκδηλώσεις και αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Σαμαρά. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Ντιάτσκοφ έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ διαθέσιμοι θα είναι και οι Σφενδυλάκης, Κοΐστρα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος» δήλωσε ο προπονητής Δ. Καζάζης και ο ακραίος του Αρη, Γιάννης Κυριακίδης συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε τα όρια της ομάδας μας».

• Το ντέρμπι των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ – Αρης και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου ξεχωρίζουν στη φάση των «16» του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών. Ο Παμβοχαϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και θα γίνουν στις 4 ή στις 11/2. Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή