Διαφορά 8 βαθμών απέκτησε ο Ολυμπιακός

Διαφορά 8 βαθμών απέκτησε ο Ολυμπιακός

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του απέκτησε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου με 2-1 χθες το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αυξήθηκε στους 8 βαθμούς η διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν στη 2η θέση. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι της Τούμπας και της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» που ακολουθούν στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, τότε πολύ δύσκολα θα χαθεί από τους «Πειραιώτες» και ο φετινός τίτλος.

Η ομάδα του Περέιρα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με τον Ατρόμητο για 82 ολόκληρα λεπτά στο Φάληρο. Ανοιξε το σκορ στο 30΄ με κεφαλιά του Αφελάι, ενώ ο Μήτρογλου έκανε το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή στο 73΄. Ωστόσο η μείωση του σκορ από το σύνολο του Σα Πίντο με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαρσελίνιο στο 82΄, είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν με άγχος οι γηπεδούχοι. Αλλά το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε νικητές. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η αφιέρωση και των δύο γκολ από τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα, που βρέθηκε ξανά έπειτα από δύο μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mέγερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Μανιάτης (77΄ Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (69΄ Ντοσεβί), Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ (69΄ Φορτούνης), Μήτρογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Ακουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (63΄ Μαρσελίνιο), Παπάζογλου (77΄ Ναπολεόνι), Νάστος (42΄ Κιβρακίδης), Μπάλλας, Ουμπίδες, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή