Στην Τούμπα με καλό ηθικό ο Ολυμπιακός

Στην Τούμπα με καλό ηθικό ο Ολυμπιακός

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι σαφές πως σε περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει θετικά αποτέλεσμα στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 22 του μηνός, τότε οι «Πειραιώτες» θα φθάσουν πολύ κοντά στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. «Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί θα μας βοηθήσει να απομακρυνθούμε πιο πολύ από τον δεύτερο στη βαθμολογία» υποστηρίζει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη άρχισε χθες η προετοιμασία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Βίτορ Περέιρα να βλέπει με ικανοποίηση τόσο τον Ρομπέρτο όσο και τον Σιόβα να προπονούνται κανονικά. Πλέον, είναι στη διακριτική του ευχέρεια αν θα τους έχει στο αρχικό σχήμα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γυμνάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Δημήτρης Σιόβας και ο Αλμπέρτο Μποτία κέρδισαν τα φλουριά που αντιστοιχούν σε 5.000 ευρώ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Από το προσωπικό της ομάδας, ο φροντιστής, Δημήτρης Καραπιπέρης και ο φυσικοθεραπευτής, Νίκος Κουλόπουλος.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Ο Φεβρουάριος είναι, όπως όλοι ξέρουμε, ο πιο κρίσιμος μήνας. Εχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια και για το πρωτάθλημα, για το Κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη. Θα ήθελα από όλους σας, ειδικά αυτό τον μήνα, να τα δώσετε όλα, να είστε συγκεντρωμένοι και με πίστη να πετύχουμε τους στόχους μας. Το ξέρετε πολύ καλά ότι και ποιότητα και ταλέντο έχετε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή