Προβληματισμένος ο Σαββίδης, από το καλοκαίρι οι αλλαγές

Προβληματισμένος ο Σαββίδης, από το καλοκαίρι οι αλλαγές

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ και από ένα σκηνικό που δεν αλλάζει. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την Τούμπα το βράδυ της Κυριακής χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο. Ούτε καν σύσκεψη έγινε, όπως συνηθίζεται, στο «Μακεδονία Παλάς». Αυτή τη φορά όλες οι σκέψεις του μεγαλομετόχου έμειναν μέσα του. Το μόνο που άφησε να εννοηθεί είναι ότι το καλοκαίρι πρέπει (ξανά) να αλλάξουν πολλά, όχι μόνο ένα πράγμα. Προς το παρόν ο Σαββίδης δεν θεωρεί ότι μια αλλαγή προπονητή θα βελτιώσει κάτι, άλλωστε ο Αγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα την ομάδα που έφτιαξε και συν τοις άλλοις δεν υπάρχουν στόχοι προς εκπλήρωση πέραν της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και από τη μαγνητική τομογραφία που θα κάνει, θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης στην περιοχή του λαγονοψοΐτη. Ακολουθεί και αυτός ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολη. Μοναδικό θετικό νέο είναι η επιστροφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στο ομαδικό πρόγραμμα. Λογικά ο διεθνής μέσος δεν θα παίξει με τον Ατρόμητο αλλά θα επιστρέψει στη δράση στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή