Εικόνες ντροπής και στο ντέρμπι του βόλεϊ

Εικόνες ντροπής και στο ντέρμπι του βόλεϊ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τον τελευταίο, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη το οποίο κράτησε περισσότερο από 3 ώρες, να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 3-2 σετ (22-25, 24-26, 26-24, 25-20, 25-27).

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και μπήκε σε… τροχιά τίτλου. Ωστόσο, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» διέκοψαν αρκτές φορές το ματς. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, το οποίο είναι επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό, αναφέρονται ρίψεις αντικειμένων πριν από την έναρξη του αγώνα. Στο πρώτο σετ συνεχίστηκαν οι ρίψεις, ενώ προκλήθηκε δίλεπτη διακοπή για να σκουπιστεί το δάπεδο. Στο τέλος του 2ου σετ, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν στη πλευρά της ομάδας του ΠΑΟΚ 15-20 μπουκαλάκια νερό και πλαστικά ποτήρια με καφέ, επίσης και δύο μισογεμάτα μεταλλικά κουτάκια μπίρας, προκαλώντας νέα διακοπή, ενώ εκκενώθηκε το μέρος της κερκίδας. Με τη λήξη του αγώνα, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εκσφενδόνισαν προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ και των διαιτητών δεκάδες αντικείμενα και πλαστικούς κάδους απορριμμάτων.

Ακόμη, ένα τεράστιο πανό – ντροπή στημένο ακριβώς απέναντι από την κεντρική κάμερα έμεινε κρεμασμένο στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης και κατέβηκε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του ντέρμπι, επισημαίνοντας πως άφησε ατιμώρητες τις προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, εξέδωσε το ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Θορυβημένος από όσα έγιναν στου Ρέντη και στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος φέρεται να ζήτησε τη διακοπή του ματς.

Τα άλλα αποτελέσματα: Φοίνικας – ΠΑΟ 3-0, Παμβοχαϊκός – Ορεστιάδα 3-0, Λαμία – Κηφισιά 3-2, ΑΕΚ – Εθνικός Αλ. 2-3, Αρης – Ενωση Τούμπας 3-0. Α1 γυναικών: Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο 3-1, Μακεδόνες – Πανναξιακός 0-3, Ηλιούπολη – Ρέθυμνο 3-1, Ανατόλια – Ηρακλής 3-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή