Αλλαγές από Περέιρα, με στόχο την ανατροπή

Αλλαγές από Περέιρα, με στόχο την ανατροπή

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού είναι απαραίτητη, προκειμένου να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στο Κίεβο, στην αποψινή ρεβάνς με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη και να περάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν από ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Βίτορ Περέιρα παραδέχθηκε ότι δεν τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.

«Εχω την εμπειρία να παραδεχθώ πως δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω. Θέλω περισσότερο πρέσινγκ, πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και καλύτερη ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι απόψε οι παίκτες του θα πρέπει να βάλουν το πρώτο γκολ. «Να είμαστε οργανωμένοι και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, ώστε να κάνουμε ένα παιχνίδι στο δικό μας μέτρο και έτσι θα έρθει και το επόμενο» κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος: «Eίναι υποχρέωσή μας να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας. Είναι αρκετό διάστημα που δεν παίζουμε καλά και θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Πιστεύουμε ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να προχωρήσει, που αξίζει περισσότερα».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε στο ντέρμπι της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας». Με βάση όσα δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση, είναι πιθανό να προτιμηθούν οι Αυλωνίτης και Ντομίνγκεζ αντί των Σαντάνα και Ντουρμάζ. Επίσης, ο Κασάμι θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μανιάτη.

Στην ενδεκάδα πιθανότατα θα είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης και Μήτρογλου. Στην αποστολή βρίσκονται οι Μέγερι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Αφελάι, Εντινγκά, Μπενίτες και Σαντάνα, ενώ αποκλείστηκαν ο τραυματίας Φουστέρ, ο ανέτοιμος Μποτία, ο τιμωρημένος Μανιάτης και για αγωνιστικούς λόγους ο Γιαννούλης.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα του. «Στον αγώνα θα φανεί κατά πόσο είμαστε καλύτερη ομάδα» κατέληξε.

• Την αντίθεσή του για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή