Προεδρική «καμπάνα» στους παίκτες του Ολυμπιακού

Προεδρική «καμπάνα» στους παίκτες του Ολυμπιακού

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόστιμο 500.000 ευρώ επέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» για τη μη ικανοποιητική εικόνα τους στους αγώνες με την ΑΕΚ στο Φάληρο και την Ντνίπρο στο Κίεβο. Ο ισχυρός άνδρας των «Πειραιωτών» βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ανακοίνωσε την απόφασή του στους παίκτες κατά τη διάρκεια ομιλίας του, όπου μίλησε με «σκληρή» γλώσσα: «Οποιος έχει πρόβλημα ή δεν του αρέσει εδώ, να έχει τα κότσια και να σηκωθεί να φύγει και αυτό ισχύει για όλους. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να προστατεύετε ο ένας τον άλλον. Θα πάρετε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τίποτα άλλο δεν περνάει από το μυαλό μου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και πράξτε ανάλογα. Μπορείτε».

Την ίδια ώρα, η λύση του προβλήματος της βίας στα ελληνικά γήπεδα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κάδρο των προτεραιοτήτων του Ολυμπιακού. Κάτι που προκύπτει από τις δηλώσεις στις οποίες προέβη χθες ο κ. Μαρινάκης αποχωρώντας από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δραστικά μέτρα, να ισχύσουν άμεσα ώς το τέλος της σεζόν. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει η διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για τη βία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Για τα άλλα θα έχουν τον λόγο η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία».

Παράλληλα, πρόθεση των «Πειραιωτών» είναι η επέκταση της συνεργασίας με τους Φουστέρ και Ντομίνγκεζ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Μανιάτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή