Ευρωπαϊκή πρόκληση για Εθνικό Αλεξ.

Ευρωπαϊκή πρόκληση για Εθνικό Αλεξ.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (22.30). Η ομάδα του Εβρου αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την Μπενφίκα και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε στον επαναληπτικό (11/3), στην Αλεξανδρούπολη, να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Η νίκη επί της ΜΕΝΤ στο πρωτάθλημα (3-0) αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Σάκη Μουστακίδη και ταξίδεψαν στην Πορτογαλία αποφασισμένοι να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στην ευρωπαϊκή πρόκληση. «Ο αγώνας με τη ΜΕΝΤ αποτέλεσε για εμάς ένα τεστ εν όψει του παιχνιδιού με την Μπενφίκα. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δύο τομείς που έπρεπε να δουλέψουμε. Ο αγώνας αποτελεί πρόκληση και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης.

Στη «φωλιά των αετών» θα μπουν οι Αν. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Δημητριάδης, Μίχαλιε, Αντριτς, Κοντοστάθης, Κιόσσης, Παπάζογλου, Δαρίδης. Κασαμπαλής και Οστιν. Με τα χρώματα της Μπενφίκα αγωνίζονται οι Βραζιλιάνοι, Σοάρες, Μαργκαρίτο, Αβίζ, ο Κουβανός Λάνες και ο Ονόρε Μαρκ Αντονι από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Εάν ο Εθνικός περάσει το εμπόδιο των «αετών» θα αντιμετωπίσει σε διπλούς ημιτελικούς την ιταλική Ραβένα.

• Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών: Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός 2-3, Λαμία – Φοίνικας Σύρου 3-2, Αρης – Κηφισιά 3-2, Ολυμπιακός – Ορεστιάδα 3-0, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-3. Στη βαθμολογία προηγούνται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ με 47 βαθμούς. Σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η ημέρα της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ηλιούπολης με 3-0 (25-19, 25-16, 25-07). Τα άλλα παιχνίδια: ΑΕΚ – Ρέθυμνο 3-0, Θήρα – Μαρκόπουλο 3-1, Ανατόλια – Παναθηναϊκός 0-3, Ηρακλής – Πανναξιακός 0-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή