ΑΕΚ προς μίμηση

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι παράδειγμα το πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, χωρίς απαραιτήτως να ξοδευτούν πολλά χρήματα. Σίγουρα, ακόμα ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί να θεωρηθεί πως χωρίς ενισχύσεις στο ρόστερ του θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στην επόμενη περίοδο της Σούπερ Λίγκας. Ομως, η αήττητη πορεία του μέχρι τώρα στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αποδεικνύει πως θα μπορούσε να σταθεί στην πρώτη εξάδα του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι πλέον, αν και κατά πόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αποφασίσει να αυξήσει τον προϋπολογισμό. Η «μαγιά» υπάρχει. Αλλά για να «φουσκώσει» χρειάζεται και ενίσχυση. Οχι απαραιτήτως με πολλά λεφτά. Σίγουρα όμως πολύ περισσότερα από όσα έχουν ξοδευτεί από την ημέρα που την ανέλαβε.

Πιστεύω πως μία ισχυρή ΑΕΚ, ανταγωνιστική στη διεκδίκηση του τίτλου, μαζί με έναν Παναθηναϊκό, που αποδεδειγμένα έχει μπει σε τροχιά διεκδικητή, καθώς και έναν ΠΑΟΚ που θα σταματήσει να βάζει στόχο… μόνο τις νίκες επί του Ολυμπιακού, θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος.

Δεν αρκεί μόνο η καταπολέμηση της βίας, ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες. Είναι απαραίτητο να έχουμε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο οι διεκδικητές θα είναι πέρα του ενός ή των δύο. Μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί εκτός του ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ξοδεύει σε μεταγραφές ανάλογα με τα έσοδα των τελευταίων της ετών, απεδείχθη πως και με λιγότερα λεφτά μπορούν να δημιουργηθούν ομάδες διεκδίκησης του τίτλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή