Λίγες πιθανότητες ο Μήτρογλου, γενέθλια με… δώρο για Ολυμπιακό

Λίγες πιθανότητες ο Μήτρογλου, γενέθλια με… δώρο για Ολυμπιακό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή τόσο του Κώστα Μήτρογλου όσο και του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην ενδεκάδα της αυριανής ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα. Από την πλευρά του ο Ελαμπντελαουί βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο από την περασμένη Τετάρτη με μυϊκές ενοχλήσεις και εξακολουθεί να μην προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Ο Φράνκο Χάρα είναι το φαβορί για να χρησιμοποιηθεί αύριο στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Οι εναλλακτικές λύσεις για τον Βίτορ Περέιρα είναι ο Μπενίτες και ο Διαμαντάκος. Αντί του Ελαμπντελαουί, στο δεξί άκρο της άμυνας θα προτιμηθεί ο Σαλίνο. Την ίδια ώρα, ο Μασουακού αποθεραπεύτηκε και είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ημέρα γενεθλίων είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς συμπληρώνει 90 χρόνιας ζωής. Οπως ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή νέου Μουσείου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, το οποίο θα έχει διπλάσια έκταση από το σημερινό. «Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Ελληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά», δήλωσε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Μανιάτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή