Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα άνετα στους προημιτελικούς

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα άνετα στους προημιτελικούς

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα πήραν την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα. Η Γιούβε σημείωσε και νέα νίκη (3-0), αυτή τη φορά στη Γερμανία, όπως και η Μπάρτσα στη Βαρκελώνη με 1-0, επί της Σίτι.

Στο Ντόρτμουντ, το γκολ του Τέβες στο 3΄ έφερε τους Ιταλούς σε θέση οδηγού και αυτό του Μοράτα στο 70΄ τους εδραίωσε στους «8» της διοργάνωσης. Στο 79΄ ο Τέβες έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτζερ (46΄ Κιρχ), Γκουντογκάν, Μπέντερ (63΄ Ράμος), Καμπλ, Μχιταριάν, Ρόις, Ομπαμεγιάνκ (63΄ Μπλαζικόφσκι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Εβρά, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Πογκμπά (27΄ Μπαρτσάλι), Περέιρα, Τέβες (81΄ Πέπε), Μοράτα (78΄ Μάτρι).

Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα με γκολ του Ράκιτιτς στο 31΄ σφράγισε την πρόκριση. Στο 78΄ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι του Αγουέρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασκεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Ντάνιελ Αλβες (90΄ Αντριάνο), Ματιέ, Ράκιτιτς (84΄ Ραφίνια), Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Κολάροφ, Ντεμικέλις, Μίλνερ (87΄ Λάμπαρντ), Νασρί (46΄ Χέσους Νάβας), Σίλβα, Φερναντίνιο, Τουρέ (72΄ Μπονί), Αγουέρο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ομόλογό του της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Μονακό απέφυγε να δώσει το χέρι του στον Αλσατό, όπως είχε κάνει και ο Βενγκέρ μετά τον πρώτο αγώνα.

• Αύριο θα διεξαχθούν οι κληρώσεις των προημιτελικών σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή