Τσάμπιονς Λιγκ: Μαδριλένικος «εμφύλιος» στους «8»

Τσάμπιονς Λιγκ: Μαδριλένικος «εμφύλιος» στους «8»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισπανικό «εμφύλιο» θα απολαύσουμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσά της, Ρεάλ, στην επανάληψη του περσινού τελικού του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το σούπερ – ζευγάρι πάντως είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμαίν με την Μπαρτσελόνα, αφού οι Γάλλοι θα βρουν στον δρόμο τους ένα ακόμη ευρωπαϊκό «μεγαθήριο», λίγες μέρες μετά την πρόκρισή τους επί της Τσέλσι, παίζοντας μάλιστα και με παίκτη λιγότερο στον επαναληπτικό του Λονδίνου.

Στα άλλα ζευγάρια, η Πόρτο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μονακό αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άρσεναλ, θα κληθεί να αποδείξει πως δεν είναι αουτσάιντερ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 21 και 22 του ίδιου μήνα.

Αμφίρροπες μάχες στο Γιουρόπα

H ισπανική Σεβίλλη κόντρα στη ρωσική Ζενίτ, η ουκρανική Ντνίπρο με τη βελγική Μπριζ, η έτερη ουκρανική, Ντιναμό Κιέβου με την ιταλική Φιορεντίνα και η γερμανική Βόλφσμπουργκ με την δεύτερη ιταλική, Νάπολι, συνθέτουν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 16 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 23 του ίδιου μήνα. Στην κλήρωση υπήρχε ασφαλιστική δικλείδα, προκειμένου να μη συναντηθούν οι ουκρανικές ομάδες με τη ρωσική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή