Σύντομα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στη Νέα Κηφισιά και τα Τρίκαλα θα κρίνει αρκετά για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Α2. Το πρόγραμμα: 17.00: Αρης – Πανιώνιος, Απόλλων Πατρών – Ρέθυμνο, Νέα Κηφισιά – Τρίκαλα, Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ, Κολοσσός – ΑΕΚ.

ΒΟΛΕΪ: Η μάχη της ουράς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη ΜΕΝΤ και το ντέρμπι «αιωνίων» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 19.30: Παμβοχαϊκός – Λαμία, ΑΕΚ – ΜΕΝΤ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών, το Μαρκόπουλο στις 18.00 θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.

ΠΟΛΟ: Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα στην Α1 ανδρών, με τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα: 13.00: Ολυμπιακός – Πανιώνιος, 14.30: Παναθηναϊκός – Χίος, 16.30: ΑΝΟ Γλυφάδας – Νηρέας Λαμίας, 17.00: Ν.Ο. Καλαμακίου – ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Εθνικός, 19.00: Α.Ο. Π. Φαλήρου – Υδραϊκός. Για τη 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα πραγματοποιηθούν τρεις αναμετρήσεις. Στις 14.30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, στις 15.00 ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα φιλοξενήσει τον Εθνικό και στις 15.15 θα γίνει ο αγώνας του Ρεθύμνου με τον ΝΟΒΑ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στις 18.00 και την ίδια ώρα ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχθεί τον Διομήδη Αργους στις δύο σημερινές αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή