Ορίζοντας τριετίας στον ΠΑΟ με επικεφαλής τον Αναστασίου

Ορίζοντας τριετίας στον ΠΑΟ με επικεφαλής τον Αναστασίου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και το μέλλον των προπονητών κρίνεται συνήθως από τα αποτελέσματα και όχι τα συμβόλαια, ο Γιάννης Αναστασίου έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί στον μακροβιότερο τεχνικό του Παναθηναϊκού από συστάσεως Α΄ Εθνικής, απειλώντας το ρεκόρ του Φέρεντς Πούσκας. Ο «καλπάζων συνταγματάρχης» έμεινε συνολικά 4,5 χρόνια σε δύο θητείες, ρεκόρ που θα το σπάσει ο 43χρονος προπονητής εάν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα. Ο Αναστασίου μετρά ήδη σχεδόν δύο χρόνια ως προπονητής του Παναθηναϊκού με 96 αγώνες συνολικά (52 νίκες, 26 ισοπαλίες, 18 ήττες και τέρματα 155 υπέρ – 88 κατά) και έχει συμφωνήσει να επεκτείνει από τώρα για άλλα δύο χρόνια το υπάρχον συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2016) μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να κλείσουν σύντομα όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις με το υπάρχον ρόστερ, υλοποιώντας παράλληλα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους με ορίζοντα τριετίας. Πέρα από τον Αναστασίου, στη διάρκεια της χρονιάς επεκτάθηκε πρόωρα η συνεργασία με πολλούς παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό τους (Μπεργκ, Καρέλης, Νάνο, Ατζαγκούν, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας), ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να πάρουν σειρά άμεσα και οι Σίντελφελντ, Πέτριτς με τους οποίους οι επαφές είναι προχωρημένες. Θα ακολουθήσει ο Χουχούμης και πιθανώς ο Πράνιτς, εάν και εφόσον δείξει σταθερά καλό πρόσωπο μέχρι το τέλος της περιόδου.

• Γκολ ο Μπεργκ έπειτα από 2,5 χρόνια στο φιλικό της εθνικής Σουηδίας με το Ιράν, γκολ και ο Μπερίσα με την Ελπίδων στο ματς με τη Ρωσία! Οι δύο Σουηδοί απουσίασαν φυσικά από τη χθεσινή διπλή προπόνηση. Ο στρατευμένος Χουχούμης έλειψε το απόγευμα, ενώ το πρωί έκανε αποθεραπεία μαζί με τους Δώνη και Μαυρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή