Επιλεκτικές κινήσεις, διπλή διάψευση ΠΑΟ

Επιλεκτικές κινήσεις, διπλή διάψευση ΠΑΟ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σπουδή του Παναθηναϊκού να κλείσει πρόωρα και με ορίζοντα τριετίας όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις από το υπάρχον ρόστερ του, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει πιο σωστό προγραμματισμό των μεταγραφικών του κινήσεων. Με δεδομένο ότι έχει ήδη εξασφαλίσει έναν δυνατό κορμό από παίκτες που βρίσκονται σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και οι περισσότεροι δεσμεύονται μαζί του με συμβόλαια έως το 2018, οι μεταγραφικές του αναζητήσεις θα έχουν ποιοτικό και όχι ποσοτικό χαρακτήρα. Η ενίσχυση του ρόστερ του θα γίνει μέσω επιλεκτικών κινήσεων, που στοχεύουν στην άμεση άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας. Το πλάνο προβλέπει την απόκτηση κυρίως «έτοιμων» παικτών, ικανών δηλαδή να διεκδικήσουν άμεσα θέση στην ενδεκάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται κάποιες κινήσεις με επίκεντρο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούν χρόνο για να ωριμάσουν.

Οι Φύσσας, Βόκολος «σκανάρουν» ήδη την αγορά εντός και εκτός Ελλάδος, γεγονός που έχει αρχίσει να πυροδοτεί διάφορα σενάρια μεταγραφικού χαρακτήρα. Ενα απ’ αυτά προήλθε από την Ιταλία και ανέφερε ότι οι «πράσινοι» κινούνται για τον 24χρονο Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος αγωνίζεται στη Βέροια (23 συμμετοχές, 5 γκολ – 2 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα) ως δανεικός από τη Νάπολι. Η ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα Ντουμίτρου. Ούτε τον παρακολουθούμε ούτε μας απασχολεί».

Διάψευση υπήρξε και για ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί ικανοποιητική πρόταση για τον Πράνιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2016. Οπως τονίστηκε, δεν γνωρίζουν κάτι περί ενδιαφέροντος ξένου συλλόγου για τον Κροάτη διεθνή. Αντίθετα, επιβεβαιώνεται ότι απομένουν λίγες ώρες μέχρι να κλείσει και τυπικά η συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για επέκταση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2016. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα και μάλλον θα συνδυαστεί με συνέντευξη Τύπου.

• Ο Μπεργκ επέστρεψε από τη Σουηδία, προπονήθηκε και είναι ετοιμοπόλεμος για τον αυριανό (19.30) κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή