Αναστασίου τριετίας στον Παναθηναϊκό

Αναστασίου τριετίας στον Παναθηναϊκό

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχισμένος που ο Γιάννης Αναστασίου θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγες ώρες μετά την υπογραφή από τον 43χρονο προπονητή του νέου συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Το γιατί, το εξήγησε ο ίδιος στο gazzetta.gr: «Η ομάδα έκανε βήματα μπροστά με τον Γιάννη. Είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε στον Παναθηναϊκό. Είναι ακέραιος, με ήθος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Πιστεύουμε πολύ στις ικανότητές του και συνεχίζουμε μαζί του για να εξακολουθήσει να δημιουργεί μια ομάδα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να είναι πρωταθλητής. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το καλοκαίρι θα γίνουν οι κινήσεις που χρειάζονται. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ό,τι κινείται, αλλά να είστε σίγουροι πως θα είναι δυνατές λύσεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που προχωράνε και είναι σε καλό επίπεδο. Εκτός από τον Αναστασίου, έχουμε τον Τάκη Φύσσα, τον Λεωνίδα Βόκολο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτή η τριάδα συνεργάζεται άρτια με κοινό παρονομαστή το καλό του συλλόγου και θα συναποφασίσει για τις μεταγραφές. Κανείς δεν λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να γνωστοποιεί τις κινήσεις του. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αυτή την τριάδα στον Παναθηναϊκό».

Την ίδια ικανοποίηση εξέφρασε και ο κ. Αναστασίου, οριοθετώντας υψηλότερους στόχους: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση γι’ αυτή την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε από την πρώτη μέρα. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη και μεγάλη υποχρέωση από τη δική μου πλευρά να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να ανέβουμε επίπεδο. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για να ανέβουμε επίπεδο χρειάζεται μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας και ενίσχυση. Εχουμε συζητήσει με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο. Ολοι μας ξέρουμε τι χρειάζεται και γίνονται προσπάθειες για να ανεβεί επίπεδο η ομάδα».

• Μικρή παράταση για μετά το Πάσχα πήρε το θέμα του Σίλντενφελντ. Οι «πράσινοι» έκαναν βελτιωμένη προσφορά και αισιοδοξούν ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Ακόμα πιο κοντά είναι ο Πέτριτς και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή