Εύκολη νίκη με 3-0 ο Ολυμπιακός

Εύκολη νίκη με 3-0 ο Ολυμπιακός

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Ολυμπιακός χάρη στη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης χθες βράδυ στη Ριζούπολη. Ετσι, έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη που θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα. Ουσιαστικά, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό του Μαΐου, o οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι του Ηρακλή με την Skoda Ξάνθη. Σήμερα στις 17.00, θα γίνει το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, καθώς οι τεχνικοί εξήγγειλαν εξάωρη στάση εργασίας για τον τραυματισμό συναδέλφων τους πριν από το πρόσφατο παιχνίδι της Φούτμπολ Λιγκ, ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Λάρισα.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση της Ριζούπολης, οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα την προσέγγισαν με σοβαρότητα. Να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με τον Μπενίτες να παίρνει τη θέση του Φορτούνη. Με τη σέντρα, οι «Πειραιώτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, κατορθώνοντας να ανοίξουν το σκορ στο 20΄. Ο Ντοσεβί σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Μποτία μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίκτυα. Eξι λεπτά αργότερα, ο Φράνκο Χάρα έκανε το 2-0. Στο 56΄ ο Ντοσεβί πέτυχε το γκολ του αγώνα όταν με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, σημάδεψε το «παραθυράκι» της εστίας του Ταΐρη. Εκτός από τους σκόρερ, πολύ καλή παρουσία είχε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρέμειναν κλειστές οι θύρες 5, 6, 7, και 8 όπου κάθονται οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, λόγω της απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να μην επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων για το παιχνίδι της Ριζούπολης για λόγους ασφαλείας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Πινέιρο (77΄ Χατζής), Σουάνης, Λαγός (70΄ Καραδέμητρος), Ανγκούλο, Μπαμ Μπαμ (51΄ Αρσιτς), Ψιάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Εντινγκά (70΄ Διαμαντάκος), Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ (70΄ Φορτούνης), Χάρα (60΄ Φουστέρ), Μπενίτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή