«Πράσινος» στόχος και ο Λανγκ

«Πράσινος» στόχος και ο Λανγκ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του δεξιού μπακ, είναι ο Μίκαελ Λανγκ της Γκρασχόπερς. Ο 24χρονος διεθνής Ελβετός (7 συμμετοχές, μία εκ των οποίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας) μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θεωρείται αξιόλογη περίπτωση, με κασέ μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των «πρασίνων». Ο Λεωνίδας Βόκολος τον έχει παρακολουθήσει πρόσφατα και οι πρώτες συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του έχουν γίνει σε καλό κλίμα, χωρίς να υπάρχει τελική συμφωνία.

Ο Λανγκ είναι ψηλός (1,85 μ.) και αρκετά επιθετικός δεξιός μπακ χαφ, με πενταετή παρουσία και στην Σεντ Γκάλεν. Εχει κάνει καλή χρονιά εφέτος (5 γκολ και 2 ασίστ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελβετίας, δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλες δύο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ όπου πέτυχε και γκολ κόντρα στην Μπριζ) με την Γκρασχόπερς και η περίπτωσή του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις κινήσεις του και με την προσφορά τριετούς συμβολαίου με συνολικές απολαβές περίπου 800 χιλ. ευρώ, εκτιμά ότι έχει καλές πιθανότητες να αποσπάσει την υπογραφή του.

• Μια ενδεκάδα παικτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, χρησιμοποίησε ο Γιάννης Αναστασίου και στα 90 λεπτά του φιλικού με την Καλλιθέα που έγινε χθες το πρωί στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» (Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Μυρθιανός, Μπούι, Δώνης, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας, Μπερίσα) επικράτησαν 3-1, με γκολ των Μπερίσα, Νίνη (πέν.) και Δώνη. Το φιλικό το παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε για θέματα της ομάδας με τους Αναστασίου, Φύσσα και Βόκολο.

• Οι Χουχούμης, Ζέκα και Ντίνας ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Μπεργκ ατομικό. Μετά τη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες θα πάρουν τριήμερο εορταστικό ρεπό.

• Σε δημοπρασία βγήκε η αυθεντική (υπογεγραμμένη και με πιστοποιητικό γνησιότητας – δεν κυκλοφορεί πουθενά στο εμπόριο) γαλάζια φανέλα του Λουκ Στιλ, με τιμή εκκίνησης 100 ευρώ. Τα έσοδα θα ενισχύσουν οικονομικά τον Ξενώνα SOS – Ελίζα, όπου περιθάλπονται βρέφη και νήπια έως 5 ετών που έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση. Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου και γίνεται online μέσω της ιστοσελίδας www.charityidols.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή