Αποστολή τίτλου στην Κομοτηνή

Αποστολή τίτλου στην Κομοτηνή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στο 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θα αναζητήσει απόψε (19.00) ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή, στον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανθρακικό της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, το έργο των «ερυθρόλευκων» φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή κατά την οποία ο αντίπαλός τους αναζητεί βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως εντός έδρας η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει ηττηθεί στην τρέχουσα περίοδο, έχοντας απολογισμό επτά νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει τους Μήτρογλου και Ομάρ, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, όπως και τον Γιάννη Μανιάτη που συνεχίζει επί ιταλικού εδάφους ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Για αγωνιστικούς λόγους, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Αφελάι, Κασάμι και Σαντάνα. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, στόπερ οι Μποτία, Σιόβας, ακραίοι αμυντικοί οι Σαλίνο, Μασουακού, αμυντικοί μέσοι οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, ακραίοι χαφ οι Ντοσεβί και Φορτούνης ή Φουστέρ, επιτελικός μέσος ο Ντομίνγκεζ και επιτελικός ο Χάρα ή ο Μπενίτες. Μάλιστα, αν προτιμηθεί ο τελευταίος, το σύστημα 4-2-3-1 που συνήθως επιλέγει ο Περέιρα, μπορεί να αλλάξει σε 4-4-2, σε περίπτωση κατά την οποία παίξουν από την αρχή οι Χάρα, Μπενίτες και ο Φορτούνης μείνει στον πάγκο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε συμβεί με όλα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής, με απόφαση της Πολιτείας λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή