Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ημιτελικούς Ρεάλ και Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ημιτελικούς Ρεάλ και Γιουβέντους

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους σφράγισαν χθες τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ζευγάρια της τετράδας θα προκύψουν από την κλήρωση που θα διενεργηθεί αύριο.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Ρονάλντο και η παρέα του είχαν μπλοκαριστεί για το μεγαλύτερο διάστημα της ρεβάνς, εξαιτίας της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, καθώς η «κλεψύδρα» άδειαζε, αυξάνονταν οι πιθανότητες να οδηγηθούν οι δύο ομάδες σε παράταση, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ. Ωστόσο, η αποβολή του Αρντά Τουράν στο 76’ με δεύτερη κίτρινη έδωσε το δυνατότητα στη Ρεάλ να αυξήσει την πίεση και να φθάσει στη νίκη με 1-0, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ερνάντεζ στο 88’.

ΡΕAΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (91’ Αρμπελόα), Χάμες Ροντρίγκεζ, Πέπε, Κροος, Ισκο (93’ Ιγιαραμέντι), Ερνάντεζ (92’ Χεσέ), Ρονάλντο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμεθ, Αρντά Τουράν, Τιάγκο (86’ Χιμένεθ), Κόκε, Σαούλ (46’ Γκάμπι), Μάντζουκιτς, Γκρίζμαν (65’ Ραούλ Γκαρσία).

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό ήταν ανώτερη της Γιουβέντους. Ωστόσο, αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, δεν κατάφερε να «βραχυκυκλώσει» την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της «μεγάλης κυρίας» και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0. Χάρη στη νίκη της με 1-0 στο Τορίνο, η ομάδα του ιταλικού Βορρά προκρίθηκε στον ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 2003.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Ράτζι, Αμπντενούρ, Κουρζαβά, Φαμπίνιο, Τουλαλάν (46’ Μπερμπάντοφ), Ζοάο Μουτίνιο, Κοντογκμπιά, Καράσκο (87’ Καρβάλιο), Σίλβα, Μαρσιάλ (76’ Ζερμέν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Εβρά (90’ Παντοΐν), Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ (77’ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (69’ Γιορέντινα).

Οσο ακατανόητο κι αν μοιάζει για τα δικά μας οπαδικά ήθη, πάνω από 300 οπαδοί της Πόρτο περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο της πόλης για να την υποδεχθούν μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν (με σκορ 6-1 στη ρεβάνς). Οι φίλοι των «Δράκων» ήθελαν να ευχαριστήσουν τους παίκτες για το ταξίδι έως και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να τους παροτρύνουν για νίκη στο επικείμενο ντέρμπι με την Μπενφίκα.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν δέχθηκε μέσα σε μία ημέρα 271.000 αιτήματα για ένα από τα 70.000 εισιτήρια του ημιτελικού, που θα δώσει στο Βερολίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή