Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήραν προβάδισμα στο βόλεϊ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήραν προβάδισμα στο βόλεϊ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νίκη χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον φετινό τίτλο της Α1 βόλεϊ γυναικών. Σε έναν συναρπαστικό αγώνα, οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν δύσκολα των «πρασίνων» με 3-2 σετ (25-18, 19-25, 23-25, 25-16, 15-13). Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αύριο, στην Κυψέλη.

Με αρχηγό την Κατερίνα Γιώτα (20 πόντοι, 9 μπλοκ, 2 άσοι), ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-1 στη σειρά. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισάξιες. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η σειρά θα τελειώσει στην Κυψέλη», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του αγώνα, Κατερίνα Γιώτα.

Ο Πανναξιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-1 και κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

• Θέμα ελέγχων ντόπινγκ έθεσε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται πίσω με 0-2 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Στο 2ο αγώνα, ο ΠΑΟΚ υπερίσχυσε, εκτός έδρας, με 3-2 και θέλει ακόμη μία νίκη για να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο του πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι», σε ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν την ΕΣΑΠ ότι δεν διενεργεί τους απαραίτητους, βάσει νόμου, ελέγχους. «Για πρώτη φορά, σε τελικούς πρωταθλήματος, δεν έχει γίνει ακόμη αντιντόπινγκ κοντρόλ, όταν ρητά το επιβάλλει η προκήρυξη της διοργανώτριας ΕΣΑΠ», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος, είναι πρόεδρος της ΕΣΑΠ.

Την 5η θέση κατέκτησε η Κηφισιά, αφού νίκησε τον Εθνικό Αλεξ. με 3-1. Στα πλέι άουτ, η ΜΕΝΤ επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην Α2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή