Δικαίωμα στο όνειρο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε δύο αθλητικά γεγονότα από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αυτά θα ήταν το πόλο γυναικών και το βόλεϊ ανδρών. Στο πρώτο, τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, νικώντας την αήττητη από το 2012 Σαμπαντέλ, ενώ στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και έδειξε πως μπορεί αύριο στη Θεσσαλονίκη να πανηγυρίσει την πρώτη κατάκτηση του νταμπλ, στην ιστορία του. Ανοίγοντας έτσι, μία παρένθεση, στην παντοκρατορία της ομάδας του Πειραιά.

Σίγουρα, συγκρινόμενα τα δύο αυτά, εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα, είναι η επιτυχία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Σε μία χώρα, όπου η οικονομική κρίση, έχει τελματώσει τα πάντα, ακόμα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αποτελεί τεράστιο επίτευγμα να κατακτήσει μία ελληνική ομάδα το σπουδαιότερο τρόπαιο, σε συλλογικό επίπεδο, ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και μάλιστα, όχι τυχαία, αφού τα κορίτσια με τα «ερυθρόλευκα», ένα χρόνο πριν είχαν κατακτήσει, το Τρόπαιο Λεν.

Αποδεικνύεται λοιπόν, πως με προγραμματισμό, δουλειά και υπομονή, καθώς και με σωστή διαχείριση των χρημάτων που θα διαθέσει η διοίκηση, μπορούν να έρθουν οι επιτυχίες. Οπως ακριβώς συνέβη και με την ομάδα του μπάσκετ, του Ολυμπιακού. Ασχέτως αν θα μπορέσει στη Μαδρίτη, να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και να βρεθεί στον τελικό, ήδη έχει κάνει την υπέρβασή του, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα, που έχει ξοδέψει τεράστια ποσά, και μάλιστα με μειονέκτημα της έδρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή