Σφραγίζονται τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

Σφραγίζονται τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «ζευγάρι» του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας προκύπτει απόψε, με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη να έχουν προβάδισμα μετά τις εκτός έδρας νίκες τους στους πρώτους ημιτελικούς επί του Απόλλωνα με 3-0 και του Ηρακλή με 1-0 σε Ριζούπολη και Καυταντζόγλειο αντίστοιχα. Παρεμπιπτόντως, αν και η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαΐου, ενδεχομένως να αλλάξει την ημερομηνία, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός της Ευρωλίγκας του μπάσκετ, όπου ίσως να αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι».

Η πρώτη ρεβάνς θα αρχίσει στις 18.30 στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα. Εκτός από τους τραυματίες Μποτία, Γιαννούλη (έκαναν χθες θεραπεία στου Ρέντη) και Μανιάτη (ακολουθεί στην Ιταλία ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης), ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός πλάνων του, τους Μέγιερι, Σαντάνα, Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μήτρογλου και Κασάμι. Στη αποστολή βρίσκονται οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ντομίνγκες, Βούρος, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Χάρα. Η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό θα γίνει στον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή και ο τίτλος θα είναι αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη που συμπλήρωσε φέτος 90 χρόνια ζωής, όσα και ο σύλλογος.

Στις 21.30 η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στα «Πηγάδια». Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε χθες στην ομάδα της Θράκης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει ακόμη τους Φλίσκα, Λισγάρα και Ζαρόπουλο. Στην αποστολή είναι οι Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του, τους Γιαννίκογλου, Τόσκα, Στάμου και Ιντζόγλου. Υπολογίζει τους Χουάντερσον, Λαδά, Ζιαμπάρη, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Βαλεριάνο, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδη, Πουρτουλίδη, Ρομάνο, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Ρουγκάλα, Λουκίνα, Περόνε, Σιατραβάνη, Κάσσο, Πασά, Τσιλιανίδη, Τσιλιγκίρη, Αγγελούδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή