Το πρώτο «ματς μπολ» του ΠΑΟΚ για τον τίτλο

Το πρώτο «ματς μπολ» του ΠΑΟΚ για τον τίτλο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα βόλεϊ της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00, novasports 3) και θέλει μία νίκη για να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο της Α1 ανδρών. Στο παρασκήνιο συνεχίζεται ο πόλεμος των ανακοινώσεων με αφορμή τους ελέγχους ντόπινγκ που δεν έγιναν στους δύο προηγούμενους αγώνες.

Με 8.000 φίλους στο πλευρό του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει μετά το κύπελλο Ελλάδος να κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. «Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος. Οποιος θα έχει τη μεγαλύτερη υπομονή θα αναδειχθεί νικητής», δήλωσε ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θα διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να συνεχιστεί η σειρά των τελικών στου Ρέντη. «Περιμένω να αντιδράσουμε σαν ομάδα. Να βγάλουμε προσωπικότητα και παρότι θα βρισκόμαστε σε ένα εχθρικό γήπεδο θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά έχουμε ευκαιρία να επιστρέψουμε τη σειρά στου Ρέντη», υπογράμμισε ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης.

Κι ενώ οι παίκτες προετοιμάζονταν για τη σημερινή αναμέτρηση, χθες ήταν η σειρά της ΕΣΑΠ και του ΠΑΟΚ να απαντήσουν στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους ελέγχους αντιντόπινγκ. «Η ΕΣΑΠ διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό και τα μέλη της, ότι από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, έχει πράξει τα δέοντα και τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη, για την ομαλή και διαφανή διεξαγωγή του πρωταθλήματος» αναφέρει η «λακωνική» ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Π. Ταρνατόρος.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θεωρεί προκλητική  την  ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» και υπογραμμίζει: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε εντός ούτε εκτός παρκέ. Οι παίκτες μας πέρασαν από έλεγχο στο πρόσφατο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς κανένα πρόβλημα».

• Για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών, η ΜΕΝΤ αντιμετωπίζει τη Λαμία (19.00).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή