Ακόμη μία επανάληψη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα αγωνιστικό αθλητικό Σαββατοκύριακο, για το οποίο τα πρωτοσέλιδα ήταν αφιερωμένα στη βία, την καχυποψία, σε υβριστικές δηλώσεις και σε προσφυγές στα δικαστήρια. Α… υπήρξε και η γιορτή της κατάκτησης του τίτλου του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό. Ομως πιστεύω, αν και γέμισε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι οπαδοί περιμένουν για του χρόνου κάτι περισσότερο από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

ο Σάββατο, αποδείχτηκε αυτό που ξέρει και ο κ. Κοντονής, αλλά και ο κάθε απλός φίλαθλος. Η βία δεν χτυπιέται με απαγορεύσεις και αποκλεισμούς, αλλά με την απλή τήρηση των νόμων. Και είναι πολλοί αυτοί. Απλά δεν εφαρμόζονται. Είμαι σίγουρος πως ο Βασίλης Σπανούλης, με μια δεύτερη σκέψη, δεν θα δήλωνε… κουφός. Εστω κι αν η κίνησή του έχει γίνει από τον Ανρί μέχρι τον Ρονάλντο χωρίς να μπουν οι αντίπαλοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, ούτε φυσικά να τιμωρηθούν από τους διαιτητές. Και πολύ περισσότερο, να υβριστούν από τους παράγοντες των ηττημένων.

Οσο για την καχυποψία: Ο κ. Ακης Μάντζιος θα πρέπει να εξηγήσει εάν διαθέτει… μαντικές ικανότητες και γνώριζε τη νίκη του Πανθρακικού επί της Βέροιας ή του το είχε πει κάποιος. Εκτός κι αν παραδεχτεί πως ήταν ένα ξέσπασμα, επειδή η ομάδα του, ο Λεβαδειακός, έπειτα από την ήττα στην Τούμπα, αισθάνεται τη θηλιά του υποβιβασμού να της σφίγγει τον λαιμό. Ηταν μια δήλωση που πρέπει να απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή