Χωρίς περιοριστικούς Σπανός, Αγγελόπουλος

Χωρίς περιοριστικούς Σπανός, Αγγελόπουλος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανένα περιοριστικό όρο δεν επέβαλε ο ανακριτής διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδης, στον πρόεδρο του Ατρόμητου Γ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή Ι. Αγγελόπουλο που απολογήθηκαν χθες, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «δωροδοκίας – δωροληψίας» σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 που διεξήχθη στις 4/2/15 για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Επισημαίνεται ότι οι προαναφερθέντες είναι οι μοναδικοί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στους οποίους δεν επεβλήθη κανένας περιοριστικός όρος.

Για την υπόθεση υπάρχει κατάθεση του Τ. Φύσσα, ο οποίος επικαλείται μαρτυρία του τότε προπονητή του Ατρομήτου Σα Πίντο που του είπε ότι του ζητήθηκε η μη χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Κατσουράνη και Κιβρακίδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον ανακριτή κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο βοηθός του Σα Πίντο, Σ. Ρούσσης και ο Πίτου Γκαρσία, ενώ κατατέθηκε και έγγραφη μαρτυρία του Σα Πίντο, ο οποίος αντικρούει τους ισχυρισμούς Φύσσα.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για ηθική δικαίωση και καταλήγει ως εξής: «Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα ερευνήσει τη δική μας υπόθεση σε βάθος κι εμείς με τη σειρά μας θα σταθούμε αρωγοί για να ξεσκεπαστεί η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μας».

Σήμερα θα συνεχιστούν οι απολογίες κατηγορουμένων στον ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή