Αιφνιδιαστική κίνηση με Λοντ, ανανέωσε με Πέτριτς ο ΠΑΟ

Αιφνιδιαστική κίνηση με Λοντ, ανανέωσε με Πέτριτς ο ΠΑΟ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλό «κτύπημα» χθες για τον Παναθηναϊκό, πρώτα με την απόκτηση του Ρόμπιν Λοντ της Ελσίνκι κι έπειτα με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Μλάντεν Πέτριτς για έναν ακόμη χρόνο! Ο Λοντ είναι ένας 22χρονος και αρκετά ψηλός (1,80μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός χαφ, με συνολικά 21 συμμετοχές (4 στην U-19, 15 στην U-21 και 2 στην Ανδρών) σε εθνικές ομάδες της Φινλανδίας. Με την Ελσίνκι μετρά 56 εμφανίσεις (και 13 γκολ) σε αγώνες πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, όπως και 8 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ και άλλες 4 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λινγκ εφέτος. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Φινλανδούς ποδοσφαιριστές και πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος. Τον έχει παρακολουθήσει διά ζώσης ο Βόκολος, ενώ θετική άποψη έχουν και οι Φύσσας, Αναστασίου. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει έλθει σε συμφωνία με την ομάδα του να τον αποκτήσει από τώρα. Ο Λοντ αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Με τον Πέτριτς, δεν υπήρξε αιφνιδιασμός. Η επέκταση του συμβολαίου του ώς το 2016 ήταν αναμενόμενη και ανακοινώθηκε χθες, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ, θεωρώ ότι η ομάδα προόδευσε στο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτήν, ενώ κέρδισε και ένα Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Εχω πίστη στο πλάνο και γι’ αυτό υπέγραψα».

• Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Τζουρούδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή