Πίσω από τις κάμερες

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στριμωγμένη η ΕΠΣ Τρικάλων

Στην καταγγελία ότι στην ΕΠΣ Τρικάλων υπάρχουν 25 σωματεία – σφραγίδες που ψηφίζουν και προφανώς επιχορηγούνται, προέβη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλης, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής. «Πώς μιλάμε για αυτοδιοίκητο, όταν οι ερασιτεχνικές ενώσεις απολαμβάνουν την επιχορήγηση του κράτους; Να μη σας πω ότι σε πολλές ενώσεις, επίσης –βλέπε ΕΠΣ Τρικάλων– υπάρχει σε 25 σωματεία μόνο η σφραγίδα. Δεν υπάρχουν σωματεία, είναι μόνο η σφραγίδα και αυτοί ψηφίζουν», τόνισε ο κ. Χαϊκάλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκεκριμένη ένωση υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν και οικονομικά στοιχεία, έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών και αναμένεται σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας.  Α. Μ.

Διαφορετική προσέγγιση

Ούτε μία στο… εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να συνυπάρξουν στο ίδιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, αν επέλθει νέο «σχίσμα» από τη FIBA και την Ευρωλίγκα και υπάρξουν δύο διοργανώσεις, όπως το 2001. Γιατί οι μεν «ερυθρόλευκοι» έχουν αγαστή συνεργασία με την Ευρωλίγκα, τα τέσσερα τελευταία χρόνια –πέραν της συμμετοχής τους σε τρία φάιναλ φορ– ενώ οι δε «πράσινοι» βρίσκονται σε καθεστώς πειθαρχικής επιτήρησης, με αφορμή όσα έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ. Με απλά λόγια, ο Παναθηναϊκός είναι το «μαύρο πρόβατο» της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι έχει να συμμετάσχει σε φάιναλ φορ από το 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Οι διαθέσεις των εκπροσώπων τους φάνηκαν ξεκάθαρα και στην πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με τους μεν να έχουν τυπική παρουσία και ενημέρωση και τους δε να δείχνουν ενδιαφέρον για τη δημιουργία νέας διοργάνωσης.  Γ. Β

Αλλόκοτη συνύπαρξη

Στις 12.30 αρχίζει σήμερα στην πλατεία Συντάγματος ο 3ος αγώνας «Street Pole Vault» με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επικοντιστών. Μισή ώρα αργότερα –και ενώ η αθλητική διοργάνωση θα είναι σε εξέλιξη– έχει προγραμματιστεί στον ίδιο χώρο η «1η γιορτή της κάνναβης». Τα σχόλια περιττεύουν… Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή