Σύντομα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 ανδρών: 17.00: Ρέθυμνο – Αρης, Πανιώνιος – Νέα Κηφισιά, Κόροιβος – Κολοσσός Ρόδου, ΚΑΟΔ – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Τρίκαλα, 19.00: Ολυμπιακός – Πανελευσινιακός.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επικοντιστών θα διεξαχθεί σήμερα στο Σύνταγμα (12.30) ο 3ος αγώνας επί κοντώ δρόμου. Στη διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού του 2014, Κώστας Φιλιππίδης. Για τον Ελληνα αθλητή θα είναι ο δεύτερος αγώνας της σεζόν.

ΠΟΛΟ: Στο Καρπενήσι θα αναδειχθεί σήμερα η κυπελλούχος ομάδα των ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με τους ημιτελικούς της Α1 ανδρών και τους τελικούς της Α1 γυναικών συνεχίζονται σήμερα τα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Για την 1η αγωνιστική των ημιτελικών θα βρεθούν αντιμέτωποι: 18.30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, 19.00: Διομήδης Αργους – Ποσειδών Λουτρακίου. Στις γυναίκες (2ος τελικός) η Ορμή υποδέχεται τον ΟΦ Ν. Ιωνίας (18.00) ενώ στον μικρό τελικό παίζουν η Αναγέννηση Αρτας με τον ΠΑΟΚ (18.00).

KΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το γκραν πρι «Ακρόπολις». Οι επιδόσεις του μίτινγκ μετρούν για όρια πρόκρισης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών / γυναικών (Καζάν, 2-9 Αυγούστου), το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (Σιγκαπούρη, 25-30 Αυγούστου) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016). Οι αγώνες το πρωί αρχίζουν στις 09.00 και το απόγευμα στις 18.00.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας αρχίζει σήμερα στην Ολλανδία το ευρωπαϊκό κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή