Ο Πανιώνιος και οι άλλοι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν σ’ ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου υποβιβάζονται δύο ομάδες λόγω χρεοκοπίας. Οταν ο πρωταθλητής αναδεικνύεται ουσιαστικά από τα μέσα της περιόδου και στην τελευταία αγωνιστική, πέντε από τις έξι ομάδες που ήταν στο χείλος του γκρεμού παίζουν με αδιάφορες βαθμολογικά αντιπάλους, και παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν, είναι σίγουρο πως αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με θετικά κοσμητικά επίθετα.

Ο έκτος της παρέας, Πανιώνιος, θα έχει να λέει πως ήταν ο μόνος που παρέμεινε στην κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ που ήθελε τη νίκη. Τον κόντραρε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που τον έσωσε στέλνοντας τον Λεβαδειακό στη Β΄ Εθνική. Τώρα, ότι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης παίχτηκε ποδόσφαιρο και με τρεις μπάλες, δεν αφαιρεί το ελάχιστο από την προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οσο για τα πλέι οφ: Ο Παναθηναϊκός, στον αγώνα με τα Γιάννινα, έδειξε στοιχεία ανάκαμψης, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να μη βρίσκει τα πατήματά του. Ομως δεν παύει να παραμένει μαζί με τους «πράσινους» το φαβορί για την προνομιούχο πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας, με ένα βαθμό πίσω τους, θα πρέπει να θυμίσει την ομάδα της Ευρώπης, για να κατορθώσει να κάνει την υπέρβαση. Τέλος, ο Ατρόμητος, που ξεκινάει από μηδενική βάση, έδειξε πως έπαψε να είναι η ομάδα που είναι ικανή να χτυπήσει κάθε αντίπαλο, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή