Μόνη στην πρώτη θέση έμεινε η ΑΕΚ

Μόνη στην πρώτη θέση έμεινε η ΑΕΚ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ κερδίζοντας τη Λάρισα με 1-0, την ώρα που ο Ηρακλής ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Επίσης, η Ενωση ήρθε χθες σε συμφωνία με τον 28χρονο Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό. Ο Γκάλο που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, μπορεί να παίξει τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ στη δεξιά πλευρά.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Λάρισα – ΑΕΚ οι ευκαιρίες, ενώ λίγο πριν από τη λήξη του, ο Αραβίδης βρέθηκε μπροστά από το πέταλο των φανατικών φίλων της Λάρισας οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα και κροτίδες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουτσιαύτης διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, κρατώντας πέντε λεπτά καθυστερήσεων. Το σκορ άνοιξε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο 42΄, με καταπληκτικό γκολ, καθώς κερδίζοντας τις κόντρες έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λάρισας, εξαπέλυσε δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στη γωνία του τέρματος των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Πινδώνη και Ελιομάρ. Ο Ανέστης απέκρουσε εξαιρετικά την κεφαλιά του αμυντικού της ΑΕΛ στο 58΄ με τον Δέλλα να βλέπει πως υπήρχε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ανέστης πραγματοποίησε την καλύτερη απόκρουσή του από τη στιγμή που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, αποκρούοντας δυνατό σουτ του Πινδώνη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Ενωση για μία ακόμη φορά κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στον εξαιρετικό Ανέστη. Η Λάρισα εδικαιούτο βάσει της απόδοσής της τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 19, Ηρακλής 16, Απόλλων Σμύρνης 7, ΑΕΛ 6, Ολυμπιακός Β. 4, Παναχαϊκή 0.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τον Ηρακλή με 1-0 χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Λαγού, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 1-3.

Στα πλέι άουτ του νοτίου ομίλου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Αχαρναϊκός – Επισκοπή 2-1, Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος 3-1 και Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 2-1. Η βαθμολογία: Ερμιονίδα 14, Αχαρναϊκός 13, Καλλιθέα 12, Παναιγιάλειος 12, Ηρακλής Ψαχνών 6 και Επισκοπή 0. Στον βόρειο όμιλο: Αγρ. Αστέρας – Αιγινιακός 2-1, Ζάκυνθος – Αν. Καρδίτσας 1-2, Πιερικός – Τύρναβος 0-3 (α.α.). Η βαθμολογία: Αγρ. Αστέρας 12, Καρδίτσα 9, Αιγινιακός 8, Ζάκυνθος 7, Τύρναβος 5, Πιερικός -3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή