Σύντομα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης έχουν σήμερα την πρώτη ευκαιρία τους να προκριθούν στην ημιτελική φάση της Α1 ανδρών. Ο Παναθηναϊκός, στις 16.30, θα φιλοξενηθεί από τον Κολοσσό στη Ρόδο, ο ΠΑΟΚ στις 19.00 θα αγωνιστεί στο Ρέθυμνο και την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα δώσει τον πρώτο του αγώνα την Πέμπτη 21 Μαΐου, λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης.

ΠΟΛΟ: Με τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης διεξάγονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες από τα πλέι οφ των γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γλυφάδα (16.00) και η Βουλιαγμένη τον Εθνικό (19.00). Η διαφορά του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης από τη Γλυφάδα και τον Εθνικό είναι τεράστια, οπότε δύσκολα θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Για την αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών, ο Υδραϊκός θα παίξει με τη Βουλιαγμένη (16.00) και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (19.00). Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη θέλουν από μία νίκη για να προκριθούν στην τετράδα.

ΠΑΛΗ: Με τη συμμετοχή 210 παλαιστών από 15 χώρες αρχίζει σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία το διεθνές τουρνουά «Ολυμπία 2015». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικούς και τελικούς στο στυλ της ελληνορωμαϊκής.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τους τελικούς των οργάνων σε όλες τις κατηγορίες ολοκληρώνονται στη Μίκρα (10.30-13.30) τα πανελλήνια πρωταθλήματα ενόργανης σε άνδρες, έφηβους, γυναίκες και νεάνιδες.

ΡΥΘΜΙΚΗ: Με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας ανσάμπλ και της Βαρβάρας Φίλιου ολοκληρώνεται στο Ισραήλ το διεθνές γκραν πρι του Χολόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή