Σφαιρόπουλος: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, φαβορί η Ρεάλ

Σφαιρόπουλος: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, φαβορί η Ρεάλ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περήφανος για την ομάδα του αισθάνεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως ο ίδιος σημείωσε σε δηλώσεις του ενόψει του τελικού του Final Four απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στις 9.00 ώρα Ελλάδος.

«Είμαστε υπερήφανοι που θα βρεθούμε στον τρίτο τελικό μας σε τέσσερα χρόνια. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό. Παίζουμε απέναντι στο φαβορί, δεν θα είναι εύκολο. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που έχει διατηρήσει πολλά χρόνια τον ίδιο κορμό και θα βρίσκεται στην έδρα της, αυτό κάνει την δουλειά μας ακόμα πιο δύσκολη», σημείωσε ο έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια ο κ. Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επικεντρωθεί σε όλη την ομάδα της Ρεάλ και όχι σε κάποιον παίκτη ατομικά. «Ότι και να γίνει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας», σημείωσε, για να καταλήξει:

«Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε και στον τελικό στο πλάνο μας. Να κάνουμε τα ίδια πράγματα, που κάνουμε όλη τη σεζόν. Όπως κάναμε στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Έτσι πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή