Σε θέση εκκίνησης για τα πλέι οφ

Σε θέση εκκίνησης για τα πλέι οφ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eτοιμες να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή το καλύτερο πλασάρισμα για το Γιουρόπα Λιγκ είναι οι τέσσερις ομάδες που ρίχνονται αύριο στη μάχη των πλέι οφ. Το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ξεκινά στην Τρίπολη στις 18.15 με τον τοπικό Αστέρα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στις 20.30 στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ ξεκινούν με 2 β. «προίκα» από το πρωτάθλημα, ο Αστέρας Τρ. με έναν και ο Ατρόμητος χωρίς βαθμό.

«Ολες οι ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί και όλοι έχουν πιθανότητες. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχουμε πλέον βάθος και μπορούμε να στηριχθούμε» δήλωσε στη Νοva o Γιάννης Αναστασίου και συμπλήρωσε: «Μια νίκη εκτός έδρας θα είναι το ιδανικό ξεκίνημα. Ο Αστέρας έχει δείξει πως είναι μια επικίνδυνη και δύσκολη ομάδα, με παίκτες αρκετά δημιουργικούς και ικανούς, όπως τον Μπαράλες που αποτελεί ξεχωριστή λύση».

Δύσκολα ο Μπεργκ

Οι Πέτριτς, Χουχούμης δεν υπολογίζονται, ενώ ο Μπεργκ έκανε ατομικό και δύσκολα θα είναι στην αποστολή. Από τον Αστέρα απουσιάζουν οι Κοσίτσκι, Κιτόκο και Τορμένα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή και εκτιμά ότι μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα έχει καταλήξει. Οι Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησαν χθες μέρος της προπόνησης και μάλλον θα είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη, σε αντίθεση με τους Παπαδόπουλο, Γκολάσα και Κωνσταντινίδη που είναι εκτός πλάνων. Μετά τη συμφωνία του με τον Ναπολεόνι για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και την τριετή επέκταση συμβολαίου του Μπάλλα. Ο Μπρίτο υπέστη διάταση και δεν υπολογίζεται. Ο Νάστος μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και ο Μαρσελίνιο περιορίστηκε σε ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή