Xωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός στη β΄ φάση των πλέι οφ πόλο

Xωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός στη β΄ φάση των πλέι οφ πόλο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν μία ταινία με προδιαγεγραμμένο τέλος εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών. Σήμερα αρχίζει η δεύτερη φάση των πλέι οφ και των αγώνων κατάταξης, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είναι μικρότερο από ποτέ στην ιστορία του αθλήματος. Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού και τα οικονομικά προβλήματα των υπολοίπων ομάδων (με εξαίρεση τη Βουλιαγμένη) που γίνονται εμπόδιο για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν κάνει τη διοργάνωση να εξελίσσεται σε… τυπική διαδικασία. Στους σημερινούς ημιτελικούς θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός με τη Βουλιαγμένη (19.30, novasports 3). Στο παρελθόν, αυτός ο αγώνας θα εθεωρείτο ντέρμπι. Αυτή τη χρονιά, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι στην Ελλάδα δεν έχουν αντίπαλο και δύσκολα θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Το ενδιαφέρον των ημιτελικών επικεντρώνεται στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό (17.30, novasports 3), καθώς από εκεί θα προκύψει η δεύτερη ομάδα των τελικών. Η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες. Οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 23 Μαΐου ενώ η σειρά των τελικών θα αρχίσει στις 27/5.

Για τις θέσεις 5-6, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ομάδα – έκπληξη της διοργάνωσης, τον Υδραϊκό. Στις 16.00, η Χίος θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Π. Φαλήρου με έπαθλο την 9η θέση της διοργάνωσης. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι νοκ άουτ.

• O Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκολα Ράτζεν έπειτα από την επιβεβαίωση του θετικού δείγματος του Σέρβου αμυντικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή