Ξεκαθαρίζει με άνοδο και… παίκτες η ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει με άνοδο και… παίκτες η ΑΕΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη Σούπερ Λίγκα, αναζητεί σήμερα η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (19.00), για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τους Ντούνη, Πεταυράκη και Ρόβα. Ντούνης και Ρόβας είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσουν στην ΑΕΚ, καθώς η ζωή τους εκτός γηπέδων τους οδηγεί στην πόρτα της εξόδου. Οσο για τον Πεταυράκη, ενδέχεται να υπάρξει επιείκεια λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Ως προς την ενδεκάδα, ο Δέλλας αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, με τους Φαγέ και Γροντή να θέτουν υποψηφιότητα για θέσεις βασικών.

Χθες πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και των αντίστοιχων της «Ελλάς Ποντίων» στο πλαίσιο της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων. Στο γήπεδο των Ορυζόμυλων όπου διεξήχθη ο αγώνας, βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη βαθμολογία των πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει 19 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ηρακλή που έχει 16. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης με 7, στην τέταρτη η Λάρισα με 6, στην πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου με 4 και στην έκτη και τελευταία η Παναχαϊκή χωρίς βαθμούς. Ο Ηρακλής υποδέχεται την Λάρισα στο Καυταντζόγλειο, στη σκιά των έντονων παραπόνων των «κυανόλευκων» για τον ορισμό του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου στο παιχνίδι. Στον κ. Δημητρόπουλο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, αναφορικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Ο κ. Δημητρόπουλος κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία σε αγώνες που είχαν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.

Στον άλλο αγώνα, η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και οι τρεις αναμετρήσεις ξεκινούν στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή