Στη σέντρα με Μπεργκ ο ΠΑΟ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα σήμερα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό (18.15) και του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ (20.30). Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στην αφετηρία του μίνι πρωταθλήματος έχοντας από δύο βαθμούς, η ομάδα της Τρίπολης έχει έναν, ενώ χωρίς βαθμό αρχίζει τις υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος.

Με μία ευχάριστη είδηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδι στην Αρκαδία. Ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στην αποστολή. Ωστόσο, η παρουσία του στην ενδεκάδα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αφού ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ έχασε και αρκετές προπονήσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Χουχούμη και Πέτριτς, αλλά και τον Μέντες. Στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις, ο Τζιμπρίλ Σισέ έστειλε μήνυμα προς τη διοίκηση για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» κρατούν αποστάσεις από τη συγκεκριμένη υπόθεση που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να υλοποιηθεί. Στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκό.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τους Κοσίτσκι, Κιτόκο και Τορμένα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ και υποβλήθηκε σε εργομετρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του έπειτα από την απουσία του λόγω τραυματισμού. Φυσικά, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως και οι τραυματίες Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εγιάλ Γκολάσα και Αστέριος Γιακουμής. Στη 19μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης βρίσκονται οι Ιτάνζ, Γλύκος, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ,Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μαντούρο, Κ.Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ατρομήτου με χθεσινή της ανακοίνωση κάλεσε στον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει απόψε τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Νιόπλια: «Ενα μικρό πρωτάθλημα αλλά με μεγάλες προσδοκίες αρχίζει κι εμείς φωνάζουμε “παρών” για 4η συνεχόμενη χρονιά. Διεκδικούμε πάντα το καλύτερο, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε! Σας καλούμε να ενώσετε τη δική σας “φωνή” με τη δική μας. Να ενώσουμε την αγάπη και την πίστη μας σε αυτή την ομάδα που μας κάνει υπερήφανους! Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να εμψυχώσετε τους ποδοσφαιριστές και να γίνετε για μια ακόμη φορά ο 12ος παίκτης μας».

Στον Ατρόμητο θα παραμείνει ο Παναγιώτης Μπάλας, τουλάχιστον έως το 2018, μετά την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Την ίδια ώρα, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Θανάση Παπάζογλου στην Κόρταϊκ, όπως γνωστοποίησε ο βελγικός σύλλογος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή