«Ασπίδα» από Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ

«Ασπίδα» από Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαφωνίες και σειρά τοποθετήσεων προξένησαν οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της ως προς την αγωνιστική της κατάσταση, παρόλο που τα αποτελέσματα διατηρούνται στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα, μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Η φράση του Τραϊανού Δέλλα που αφορούσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και έκανε λόγο για απόλυτη στήριξη σε όλους, προξένησε αντιδράσεις μερίδας του Τύπου που έθεσε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. «Αυτοί οι παίκτες μας έφεραν στην κορυφή, όχι κάποιοι άλλοι» ανέφερε ο Δέλλας, τονίζοντας πως η απόφαση να τεθούν ουσιαστικά εκτός ομάδας οι Πεταυράκης, Ντούνης και Ρόβας, δεν ήταν δική του. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση τιμώρησε τους προαναφερθέντες παίκτες λόγω παράβασης ωραρίου.

Ως προς τον Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χειρουργήθηκε χθες, ο Δέλλας ανέφερε πως «υπάρχει κακοτυχία για κάποιους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δεν φταίει το ΟΑΚΑ». Αν προστεθεί στον τραυματισμό του Μπακάκη, αυτός του Μάνταλου, του Κορδέρο που είχε μηνίσκο και είναι εκτός από τα Χριστούγεννα, του Μπρέσεβιτς, του Ντακόλ, του Κολοβέτσιου και του Σοϊλέδη που για μια… θλάση έκανε πέντε μήνες να αγωνιστεί, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Και γι’ αυτό, η ευθύνη δεν βαραίνει τον Δέλλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή