Σύντομα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Κόροιβος Αμαλιάδας υποδέχεται σήμερα (18.00) τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 στις νίκες και αν επικρατήσουν και σήμερα θα προκριθούν στους «4», όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αρη.

ΠΟΛΟ: Με τους δεύτερους αγώνες συνεχίζονται σήμερα οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος των ανδρών. Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (17.30) και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό (19.30). Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι» προηγούνται με 1-0. Για την πρόκριση στον τελικό απαιτούνται δύο νίκες. Εάν χρειαστούν τρίτοι αγώνες, θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (25/5).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα αναδειχθεί σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Αντιμέτωπες θα βρεθούν ο ΟΦΝΙ και η Ορμή (18.00). Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με 2-2. Την ίδια ώρα (18.00) θα διεξαχθεί και ο πρώτος τελικός των ανδρών μεταξύ Διομήδη και ΠΑΟΚ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζεται σήμερα στη Νανσί της Γαλλίας το διεθνές μίτινγκ της σειράς «Γκόλντεν Τουρ».

ΙΠΠΑΣΙΑ: Οι πρωταθλητές της ιππικής αντοχής θα αναδειχθούν σήμερα και αύριο στον Βόλο. Πρόκειται για τον τρίτο και τελικό αγώνα της διοργάνωσης.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Εβδομήντα εννέα αθλητές και αθλήτριες από επτά σωματεία παίρνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, Γ΄ και Δ΄ Κατηγορίας που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο ΕΑΚ Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή