Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Στην Τούμπα και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγονται σήμερα οι δύο αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αρχικώς, στις 18.15 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Εν συνεχεία, στις 20.30 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Συνοπτικά οι τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα: 18.00: Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΚ – Ηρακλής, Λάρισα – Παναχαϊκή. Σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Το πρόγραμμα: 1ος όμιλος: 17.00: Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος – Επισκοπή, Ερμιονίδα – Καλλιθέα. 2ος όμιλος: 18.00: Αιγινιακός – Τύρναβος, Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος.

TZOYNTO: Ο Ηλίας Ηλιάδης αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα στο τουρνουά «μάστερς» του Μαρόκου.

ΣΤΙΒΟΣ: Μία καλή επίδοση θα διεκδικήσει σήμερα ο Κώστας Μπανιώτης σε μίτινγκ στο Χένγκελο. Πριν από λίγες ημέρες, στο Πεκίνο, ο άλτης είχε καλύτερο άλμα στα 2.20, κάτι που δεν τον ικανοποίησε.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στον Βόλο ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα της ιππικής αντοχής.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Στο ΕΑΚ του Βόλου διεξάγεται η τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ, Γ΄ και Δ΄ Κατηγορίας. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 79 αθλητές και αθλήτριες από επτά σωματεία.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην Καβάλα συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα των Φινν στην κατηγορία των «μάστερς».

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο ολοκληρώνονται οι μακεδονικοί αγώνες. Οι χρόνοι που θα σημειωθούν ισχύουν για προκρίσεις στις προσεχείς διεθνείς διοργανώσεις και, έτσι, έχουν δηλώσει συμμετοχή 560 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 53 σωματεία.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Στον Αλιμο ολοκληρώνεται το 2ο «Attika Run & Fun Grand Prix». Θα γίνουν αγώνες 5 και 10 χλμ., ενώ τα παιδιά θα τρέξουν στο 1 χλμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή