Η Bundesliga συνεχίζει να «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στον OTE TV έως το 2017

Η Bundesliga συνεχίζει να «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στον OTE TV έως το 2017

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT παραμένει η Bundesliga, από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, και την επόμενη διετία, προσφέροντας σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια.

Ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του Γερμανικού Πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια έως το 2017, εξασφαλίζοντας το σύνολο των αγώνων της Bundesliga, καθώς και της Bundesliga 2, συμπεριλαμβανομένου του Supercup καθώς και των Play Off για κάθε πρωτάθλημα.     

Μέσα από τα κανάλια ΟΤΕ SPORT, αλλά και την υπηρεσία ΟΤΕ TV GO , που δίνει πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV από κινητά και tablets, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν όλη την αγωνιστική δράση από τα γήπεδα της Γερμανίας και κορυφαίο θέαμα με 18 ομάδες σε περισσότερες από 300 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Bundesliga την επόμενη διετία, και τους μεγάλους αστέρες του Γερμανικού Πρωταθλήματος, όπως οι Φρανκ Ριμπερί, Μάριο Γκέτσε, Τόμας Μίλερ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάρκο Ρόις, Τζούλιαν Ντράξλερ και Άριεν Ρόμπεν, αλλά και Έλληνες διεθνείς όπως o Σωκράτης Παπασταθόπουλος και o Κυριάκος Παπαδόπουλος.

«Οι συνδρομητές μας θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στα αθλητικά κανάλια του OTE TV  τους αγώνες της Bundesliga, μαζί με άλλες κορυφαίες διοργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απολαμβάνοντας μακράν το καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Με την ποιοτική κάλυψη από την δημοσιογραφική ομάδα στα νέα στούντιο των OTE SPORT, αλλά και την προηγμένη υπηρεσία ΟΤΕ TV GO, η τηλεοπτική εμπειρία στον OTE TV ενισχύεται κι άλλο», δήλωσε ο  Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ TV.          

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η Bundesliga θα συνεχίσει να μεταδίδεται στον OTE TV, και τις σεζόν 2015/16 και 2016/17. Ο ΟΤΕ TV φέρνει το πρωτάθλημα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στα ελληνικά νοικοκυριά με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο», είπε ο Joerg Daubitzer, Γενικός Διευθυντής των DFL Enterprises.   

Τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV φιλοξενούν τα κορυφαία ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα της Ευρώπης, μεγάλες ελληνικές διοργανώσεις, όπως το Κύπελλο Ελλάδας και η Football League ΟΠΑΠ, αλλά και τα σημαντικότερα πρωταθλήματα σε μπάσκετ (Eurobasket 2015, NBA, NCAA, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250, Australian Open, Roland Garros, US Open) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (F1, MotoGP, WRC, FIA World Rallycross, Formula e), προσφέροντας το πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή