Στη Σούπερ Λίγκα και μαθηματικά η ΑΕΚ

Στη Σούπερ Λίγκα και μαθηματικά η ΑΕΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ σφράγισε χθες και μαθηματικά την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Η Ενωση με αυτόν τον τρόπο έβαλε ένα τέλος στη διετή περιπλάνησή της στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής και της Φούτμπολ Λιγκ και, πλέον, βάζει πλώρη για να δώσει ξανά δυναμικό «παρών» στην κατηγορία που της αρμόζει. Το θέμα «άνοδος» έκλεισε και τυπικά χθες, ενώ και το θέμα «προπονητή» δείχνει να οδεύει προς εκτόνωση χωρίς πάντως να έχει μπει μια τελεία στη… συζήτηση που άνοιξε ο Τραϊανός Δέλλας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε τη διοίκηση που τον έχει στηρίξει σε καλές και κακές στιγμές, τονίζοντας ότι «λάθη κάνουμε όλοι» και πως κάποιοι «δημιούργησαν θέμα από το πουθενά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Ενωση παρουσίασε το ίδιο κακό πρόσωπο που έχει σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση του Ηλία Βούρα, αλλά και η επιπολαιότητα των παικτών του «γηραιού», κράτησαν την εστία της ΑΕΚ ανέπαφη. Το γκολ για τον «Δικέφαλο» σημείωσε ο Ανάκογλου στο 59΄ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα των πλέι οφ: Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμ. 0-1 (45΄ Ανγκούλο), Λάρισα – Παναχαϊκή 1-0 (38΄ Πίντο). Η βαθμολογία: ΑΕΚ 25, Ηρακλής 19, Απόλλων 10, Λάρισα 9, Ολυμπιακός Βόλου 4, Παναχαϊκή 3.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ: Για τον 1ο όμιλο: Ερμιονίδα – Καλλιθέα 1-1, Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός 1-1, Παναιγιάλειος – Επισκοπή 1-0. Η βαθμολογία: Ερμιονίδα 18, Αχαρναϊκός 17, Παναιγιάλειος 16, Καλλιθέα 13, Ηρακλής Ψαχνών 8, Επισκοπή 0. Για τον 2ο όμιλο: Αιγινιακός – Τύρναβος 0-1, Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος 0-0, Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός 3-0 (άνευ αγώνα). Η βαθμολογία: Αγροτικός Αστέρας 13, Αν. Καρδίτσας 13, Ζάκυνθος 11, Τύρναβος 11, Αιγινιακός 9, Πιερικός -3 (αποσύρθηκε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή