Παρέμεινε ο Φουστέρ, για νέο συμβόλαιο και ο Περέιρα

Παρέμεινε ο Φουστέρ, για νέο συμβόλαιο και ο Περέιρα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου της ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν το τελευταίο κομμάτι στο παζλ μιας περιόδου που κρίνεται επιτυχημένη για τους «ερυθρόλευκους».

Βεβαίως, το ποδόσφαιρο των «Πειραιωτών» δεν ικανοποίησε την πάντα απαιτητική εξέδρα τους, ενώ και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αναγνώρισαν δημοσίως τις αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ. Δεσμεύτηκαν πως θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Προέχει, ωστόσο, το ξεκαθάρισμα του δυναμικού, ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ηδη ο Νταβίντ Φουστέρ θα παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια στον Πειραιά.

Στην παρούσα φάση, την πόρτα εξόδου ανοίγουν οι Κώστας Μήτρογλου, Μπάλας Μέγερι, Ιμπραΐμ Αφελάι και Φελίπε Σαντάνα, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Ντελβίν Εντινγκά, Παϊτίμ Κασάμι, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Δημήτρη Διαμαντάκου. Για τους δύο πρώτους, πάντως, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραμείνουν στο Λιμάνι.

Χθες, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της περιόδου 2014-15, στον ετήσιο διαγωνισμό που διενεργεί το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντικός μεσοεπιθετικός δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας οι οποίοι πάντα μας υποστηρίζουν. Αφιερώνω το βραβείο στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου, γιατί πάντα με στηρίζουν. Και επίσης στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή