Παραίτηση Ζωγράφου, προθεσμία ο Μαρινάκης

Παραίτηση Ζωγράφου, προθεσμία ο Μαρινάκης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας, την έρευνα της Δικαιοσύνης για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και την αναμενόμενη προσφυγή για έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης φέρεται να πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, αφού έχουν προκύψει νέα στοιχεία όπως οι καταθέσεις για τον κατά τον ανακριτή χειραγωγημένο αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 που διεξήχθη στις 6/1/2013, ενώ δεν έχει περατωθεί η έρευνα και για τον αγώνα της φετινής περιόδου Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1, ο οποίος επίσης κρίνεται χειραγωγημένος.

Εξέλιξη υπήρξε και στο θέμα της ΚΕΔ/ΕΠΟ και του αναπληρωτή προέδρου της, Χρ. Ζωγράφου, η επιστολή του οποίου, όπου θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, είδε το φως της δημοσιότητας.

«Σε σχέση με όσα συκοφαντικά μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και διάφορα ηλεκτρονικά μέσα αναφορικά με τηλεφωνικές συνομιλίες μου, δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών, όπως μεταδόθηκαν αμφισβητώντας τη γνησιότητά τους.

Ομως, από ευθιξία και προκειμένου να προστατεύσω το κύρος της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, θέτω την παραίτησή μου στην κρίση της. Δυστυχώς, μετά την απόπειρα φυσικής μου εξόντωσης, ακολουθεί δεύτερη επίθεση με σκοπό τη φυσική και ηθική μου εξόντωση. Δηλώνω ρητά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου κατά των σκευωριών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τ. Μπατζιάκας, που έχει δώσει εντολή για προσφυγή στο Ειρηνοδικείο για την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων και κατήγγειλε στον εισαγγελέα Βόλου ότι δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, οι οποίοι επιχείρησαν να τον εκφοβίσουν για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον της ομοσπονδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή