Τα πλέι οφ τώρα… αρχίζουν για τρεις

Τα πλέι οφ τώρα… αρχίζουν για τρεις

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Παναθηναϊκό να κοιτάει αφ’ υψηλού τους άλλους τρεις της παρέας των πλέι οφ, το κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου αφορά όλους τους άλλους παρά τον ίδιο. Οι «πράσινοι» θέλουν μόλις έναν βαθμό την Κυριακή ή γενικώς τρεις στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση, οπότε όλο το ενδιαφέρον πέφτει στο πλασάρισμα που θα κρίνει την εκκίνηση στο Γιουρόπα Λιγκ. ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι στριμωγμένοι μέσα σε δύο βαθμούς και όλα παραμένουν ανοικτά. Ολα έχουν τη σημασία τους: ο δεύτερος των πλέι οφ παίζει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο τρίτος στα πλέι οφ, ενώ ο τέταρτος ξεκινά σχεδόν χωρίς ανάσα από τις αρχές Ιουλίου.

Εχοντας σχεδόν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός ασχολείται χωρίς… τύψεις περισσότερο με τους νεοφερμένους παίκτες του παρά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις με τον Βέμερ ολοκληρώθηκαν και η συμφωνία για τριετές συμβόλαιο αναμένεται να σφραγιστεί σήμερα με υπογραφές, αρκεί να βγουν καλές οι ιατρικές εξετάσεις. Ο Λουντ είναι στην Αθήνα για να βρει σπίτι και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, με τον Αναστασίου να τον παρουσιάζει στους συμπαίκτες του. Από Δευτέρα ξεκινάει προπονήσεις και ο Καλτσάς.

Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πέτριτς, Κλωναρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη και Σπυρόπουλο. Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, δεν έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίζει χαλαρά το ντέρμπι. Τα σενάρια για Νομπόα (ενδιαφέρεται η Κλαμπ Αμέρικα) και Λούκας (τον θέλει η Λα Κορούνια) διαψεύδονται από την ΠΑΕ αλλά σύντομα θα απασχολήσουν τον νέο τεχνικό διευθυντή, Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος δήλωσε στο PAOK TV ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το ντέρμπι της Τρίπολης ξεκίνησε με τα έντονα και επίσημα παράπονα του Ατρόμητου για τη διαιτησία του αγώνα στο Περιστέρι, αλλά για τον Βεργέτη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Μάσα (κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο – τέλος η χρονιά γι’ αυτόν), η θλάση του Μπαντιμπαγκά και οι ενοχλήσεις που έχει ο Πάρα στο γόνατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή