Σε μονόδρομο νίκης πορεύεται η Εθνική

Σε μονόδρομο νίκης πορεύεται η Εθνική

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς μάλλον αταίριαστους με την εποχή συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον σαββατιάτικο αγώνα με τις Ν. Φερόε και το φιλικό της Τρίτης με την Πολωνία, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής για τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Αν και είναι οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών στην περίοδο που κλείνει και είναι λογικό να είναι όλοι οι παίκτες πολύ επιβαρυμένοι, το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση πρωί κι απόγευμα, σε ρυθμούς κάθε άλλο παρά χαλαρούς.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προτίμησε να χωρίσει στην πρωινή προπόνηση τους παίκτες σε δύο γκρουπ και να δουλέψει ξεχωριστά πρώτα μ’ αυτούς που έχουν περισσότερο αμυντικό χαρακτήρα στο παιχνίδι τους και εν συνεχεία μ’ αυτούς που συμβάλλουν περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι. Με το πρώτο γκρουπ γυμνάστηκαν οι Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Ταυλαρίδης, Σταφυλίδης, Τασουλής, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης και με το δεύτερο οι Καπίνο, Βελλίδης, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Κολοβός, Φούντας, Μήτρογλου, Φορτούνης, Καρέλης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης και Κονέ. Το απόγευμα γυμνάστηκαν όλοι σε ένα γκρουπ, με έμφαση στα στημένα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση στις 18.00.

Ο Μαρκαριάν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα. Το βάρος πέφτει φυσικά στο ματς του Σαββάτου (21.45) με τις Ν. Φερόε, που είναι η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής μας να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση, έστω και μέσω μπαράζ, στην τελική φάση του Euro 2016. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο και το σχήμα θα είναι φουλ επιθετικό, με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση και μια ένεση ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Οσοι δεν αγωνιστούν το Σάββατο, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Πολωνία που ακολουθεί την Τρίτη (21.45) στο Γκντανσκ.

• Η Ουκρανία στις 6 Ιουλίου στη Βέροια, η Αυστρία στις 9/7 στη Λάρισα και η Γαλλία στις 12/7 στην Κατερίνη, θα είναι αντίπαλοι της εθνικής μας ομάδας στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro U19. Στον άλλο όμιλο κληρώθηκαν οι Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ρωσία. Η κλήρωση έγινε χθες στην Κατερίνη, παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη και του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή