ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί και στη Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί και στη Σούπερ Λιγκ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πλάνο που ξεκίνησε προ διετίας στην ΑΕΚ με επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία τον Τραϊανό Δέλλα, θα συνεχιστεί και στη Σούπερ Λιγκ. Επειτα από δύο διαδοχικά ραντεβού χθες, πρώτα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, και στη συνέχεια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ανακοινώθηκε πως ΑΕΚ και Δέλλας θα πορευθούν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια των δύο συναντήσεων αναλύθηκε η πορεία της ομάδας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ συζητήθηκαν και οι στόχοι της επομένης. Στο δεύτερο ραντεβού, αυτό με τον κ. Μελισσανίδη, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας και από τη στιγμή που υπήρξε ταύτιση απόψεων, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το θέμα προπονητή έκλεισε για την ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας προπονήθηκαν χθες για τελευταία φορά στη σεζόν. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη ευχαριστήρια εκδήλωση στα Σπάτα προς τους χορηγούς.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στην Ενωση εμφανίστηκε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡfm. «Είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες της ηλικίας μου να πάνε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, ειδικά μετά τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε. Τώρα όμως επιστρέφει στη θέση της και θα είναι και πάλι μια τεράστια δύναμη», ανέφερε ο Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, κυρίως ως δεξιός αμυντικός.

Ως προς την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας, το θέμα της απόκτησής του είναι τυπικό, αφού το μόνο που απομένει είναι να φθάσει το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο παίκτης από τη Βενεζουέλα βρίσκεται στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή