Παίρνει Τζεμπούρ η ΑΕΚ, στην τελική ευθεία το γήπεδο

Παίρνει Τζεμπούρ η ΑΕΚ, στην τελική ευθεία το γήπεδο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας χρονιάς.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία της ομάδας με τον Αλγερινό επιθετικό για διετές συμβόλαιο (1+1), συνεπώς ο Τζεμπούρ προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στην Ενωση. Ο «τρομοκράτης», όπως είναι το προσωνύμιό του, είχε περάσει από την ΑΕΚ και την τριετία 2008-2011 σκοράροντας 22 γκολ σε 58 παιχνίδια, πριν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο, βρισκόταν στον ΑΠΟΕΛ με 12 γκολ σε 24 συμμετοχές. Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 250.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Στο θέμα του γηπέδου, η ερασιτεχνική ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική» υπέβαλαν με επίσημο έγγραφο στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εξελίξεις επί του ζητήματος, δηλαδή έκδοση άδειας κατασκευής και έναρξη των εργασιών, αναμένεται να υπάρξουν από τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως, πέραν της περίπτωσης Τζεμπούρ, η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει τους Πορτογάλους Σιμόες και Γκάλο, τον πρώην δεξιό μπακ του Απόλλωνα Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ενώ απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για τη συμφωνία με τον Βενεζουελάνο Ρόναλντ Βάργκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή