«Ερυθρόλευκος» ο Γιαννιώτας, προχωρούν τα μεταγραφικά

«Ερυθρόλευκος» ο Γιαννιώτας, προχωρούν τα μεταγραφικά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από χθες ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και ανήκε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή που μου έκανε να γίνω και εγώ μέλος του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα και τον κ. Βρέντζο για τη μεταγραφή μου αυτή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στη φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας», τόνισε.

Το θέμα του προπονητή θεωρείται τελειωμένο, με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζεται να δώσει τις μεταγραφικές κατευθύνσεις του, με προτεραιότητα την επιλογή του στράικερ. Σενάρια φέρουν τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό της Ελτσε, Ζόνατας, στο προσκήνιο.

Στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί και ο 27χρονος Σέρβος κεντρικός μέσος Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς που αποχωρεί από την Ιντερ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ενώ και η υπόθεση Μέξες δεν φαίνεται να έχει κλείσει για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

O Γάλλος στόπερ φέρεται να ενημερώθηκε από τη Μίλαν πως δεν υπολογίζεται.

Πληροφορίες φέρουν και τον Βραζιλιάνο στόπερ Εβερτον να βρίσκεται στη λίστα του Μάρκο Σίλβα. Ο Εβερτον αγωνίστηκε από τα τέλη Ιανουαρίου στη Σπόρτινγκ, δανεικός από την Ανζί που ψάχνει να τον παραχωρήσει πλέον οριστικά, ενώ και ο Μπρίτος βρίσκεται σε θέση αναμονής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή