Μαρινάκης: «Παραμένω πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής»

Μαρινάκης: «Παραμένω πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηρεμία εξακολουθεί να επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού παρά τους περιοριστικούς όρους που επέβαλε ο ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και προανήγγειλε εξελίξεις από την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας. Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας. Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατούσε η βεβαιότητα πως η ομάδα δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν υπήρχε κάποια ανησυχία για τις κινήσεις που φέρονταν να ετοιμάζουν οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προς την UEFA. Τη βεβαιότητά τους ήρθε να επικυρώσει η Δικαστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DRS). Η συγκεκριμένη επιτροπή επιλαμβάνεται των υποθέσεων όλων των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ. Στον φάκελο που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» υπήρχε η σημείωση για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, γεγονός που φυσικά δεν είχε ξεφύγει της προσοχής της DRS.

Η συγκεκριμένη Δικαστική Επιτροπή όμως μπορεί να επιληφθεί του θέματος μόνο αν υπάρξει κάποια απόφαση από την τακτική δικαιοσύνη. Μέχρι λοιπόν να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την πληροφορία που ήρθε από το εξωτερικό επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή